COUNTRY BY THE POOL

Regelmatig organiseren wij op zondagnamiddagen "Country By The Pool", een hapje en een drankje in country & western sfeer bij het zwembad, met live countrymusic optredens


JJJOHNS' VIVENDA YUCCA staat garant voor een relax vakantie met alure. Stel je voor, na een hele dag aan het strand, met een drankje in je hand heerlijk nagenieten in de jacuzzi.

Een ‘How-Dee Holiday’ onder de warme Portugese zon.

Idyllisch gelegen

in het hartje van de Algarve.

Voor een 'How-Dee Holiday'

onder de warme portugese zon!

 

JJJOHNS' VIVENDA YUCCA, Bed & Breakfast appartementen voor een vakantie met een licht "country & western"-sausje in de zonnige Portugese Algarve.


Laat de "working cowboy in je maar thuis en relax in "Dallas/Ewing" sfeer. Voel u even een tijdje JR of Bobby, Sue-Ellen of Pamela.

Met uw zwemgoed, boots en cowboyhoed bij het zwembad, van ons mag het.

 

Het ontbijt serveren we wanneer u dat wilt en U kunt voor uw lunch of diner terecht in één van de vele restaurantjes in het, op wandelafstand gelegen, centrum van het stadje Silves.

Ons idyllisch gelegen  JJJOHNS´ VIVENDA YUCCA ligt op een afstand van 10 minuten rijden van de mooiste Portugese stranden en op slechts enkele minuten lopen van het plaatselijke treinstationnetje vanwaar U, mocht U er niet voor voelen om een auto te huren tijdens Uw verblijf bij ons, per trein de Algarve kunt gaan ontdekken.

JJJOHNS           WELKOM          HOWDY           KAMERS          TiPi’ S             CONTACT